Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri, "Dikilen Bir Fidan, Yıkılan Bir Engel" adlı proje kapsamında Vala Gedik Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileriyle unutulmaz bir etkinlik gerçekleştirdi. Özel gereksinimli çocuklarla bir araya gelerek fidan dikme etkinliği düzenleyen öğrenciler, toplumda kaynaşmayı ve dayanışmayı artırmayı hedefledi.

Uşak Uluslararası Tarhana Festivali'nden Coşku Dolu Final Uşak Uluslararası Tarhana Festivali'nden Coşku Dolu Final

I M G 20240502 W A0043

Etkinlik kapsamında, Uşak Vala Gedik Özel Eğitim Meslek Okulu'nda gerçekleştirilen fidan dikme etkinliği, öğrencilere unutulmaz bir deneyim sağladı. Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık 3. sınıf öğrencileri Dilara Bilecen, Mert Süleyman Sarı ve Kaan Alpaslan, Reklam Kampanyaları dersi kapsamında, özel gereksinimli öğrencilerle birlikte fidan dikerek doğaya katkıda bulunmanın yanı sıra toplumsal kaynaşmayı destekledi.

I M G 20240419 W A0013

Proje Lideri Dilara Bilecen ve grup arkadaşları Kaan Alpaslan, Mert Süleyman Sarı etkinlikle ilgili şunları belirtti: "Amacımız, özel gereksinimli çocukların toplumdan soyutlanmış hissetmemelerini sağlamak ve onların da toplumsal yaşama katkıda bulunabileceklerini göstermekti. Bu etkinlik sayesinde hem doğaya katkı sağladık hem de öğrenciler arasında güçlü bir dayanışma ve kaynaşma ortamı oluşturduk."

Vala Gedik Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Murat KORKMAZ, etkinliğin öğrenciler üzerinde olumlu etkiler bıraktığını ve toplumsal farkındalık oluşturma hususunda katkı sağladığını belirterek öğrencilere teşekkür etti.

Bu anlamlı etkinlik, özel gereksinimli çocuklarla toplumsal kaynaşma ve dayanışmayı artırma yolunda önemli bir adım oldu.

I M G 20240430 W A0034

I M G 20240430 W A0031

Editör: Mehmet Alperen CİNCİ