10 Kasım 17.00'ye kadar Ege diken üstünde! Uşak Kütahya Denizli Aydın Manisa İzmir Afyon'da KIRMIZI ALARM - Dünyada yaşanan afetler her geçen gün artarken Türkiye ne yazık ki yaşanan afetlerden en çok etkilenen ülkelerin başında yer almıştı.

6 Şubat gecesi yaşanan büyük deprem felaketi ile 11 ilimiz yerle bir olurken Türkiye yaşanan acı deprem felaketinin yaralarını daha saramadan bu seferde sağanak yağış, sel ve fırtına afetleri ile sınanmaya başlanmıştı. Bu sene ise leyleklerin erken göç etmesi ile son yılların en soğuk kışı alarmı verilmişti. Geciken kışın tüm şiddeti ile geleceği konusunda yapılan uyarılar sonrasında elektrik dağıtım şirketleri de alarm durumuna geçerken pek çok ilde planlı elektrik kesintileri yapılmaya başlandı. Dağıtım şirketleri kış için alarm durumuna geçerek alt yapılarını güçlendirmeye başladı. İşte o iller ve elektrik kesintisi saatleri...

UŞAK ELEKTRİK KESİNTİSİ SON DAKİKA! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Yapılacak olan elektrik kesintisinden en çok etkilenecek olan illerin başında Uşak yer aldı. Uşak Merkez, Ulubey, Karahallı, Eşme ve Sivaslı ilçelerini etkileyecek olan elektrik kesintileri bugünden itibaren başlarken 10 Kasım 2023 Cuma günü saat 17:00'ye kadar belirtilen ilçelerde yaşayan kişileri etkileyecek.

usak-1.jpg

usak-2.jpg

İZMİR VE MANİSA'DA SON DAKİKA ELEKTRİK KESİNTİSİ! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

İzmir'de elektrik dağıtım hizmetlerini üstlenen Gediz Elektrik üstlenmekte olup Gediz Elektrik resmi internet sitesini ziyaret ederek yaşadığınız ilçe ve mahalle bilgilerini girerek elektrik kesintisi olup olmadığı bilgisine erişebilirsiniz. Çok sayıda mahallede bugünden itibaren başlamak üzere planlı elektrik kesintileri ile alt yapı güçlendirme çalışmaları yapılacaktır.

AFYONKARAHİSAR'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ SON DAKİKA! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

afyon-1.jpg

afyon-2.jpg

afyon-3.jpg

KÜTAHYA'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ SON DAKİKA! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

kutahya.jpg

Uşak'ta Feci Kaza; 6 Yaralı Uşak'ta Feci Kaza; 6 Yaralı

Yaşadığınız ildeki elektrik kesintisi için sizde elektrik dağıtım şirketlerinin internet sitelerinde arama yaparak kesinti saatlerini öğrenebilir, o saat aralıkları için tedbirinizi alabilirsiniz.

Editör: Mehmet Alperen CİNCİ