Uğur Karaca Teşkilat Mensuplarıyla İftarda Buluştu 

14 Mayıs Genel Seçimleri yaklaştıkça partilerdeki aday adayı hareketliliği sürüyor. Bu Hafta sonu aday adaylığının sona ermesi ve partiler adaylarını kesinleştirerek listeleri Yüksek Seçim Kuruluna sunması bekleniyor. Sivas’ta seçimlere iddalı bir şekilde şekilde hazırlanan partilerden biride Büyük Birlik Partisi. Büyük Birlik Partisi’ nden gözde aday adaylarından biride iş insanı Uğur Karaca. Büyük Birlik Partisi’nden aday adaylığını açıklayan Uğur Karaca verdiği iftar yemeğinde teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.  

Sivas’lı iş insanı Uğur Karaca verdiği iftar yemeğinde teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Sivas’a dair projelerini anlatan Uğur Karaca teşkilat mensuplarınca ilgiyle karşılandı.

Oldukça yoğun ve kalabalık olan iftar yemeği, davetin ilerleyen saatlerinde keyifli bir sohbet eşliğinde geçti. Büyük Birlik Partisi Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Uğur Karaca’nın paylaştığı projeler teşkilat Mensupları tarafından ilgiyle dinlendi. 
Birlik ve beraberlik içerisinde geçen iftar yemeği teşkilat mensuplarını da bir araya getirdi. Teşkilat mensuplarının birlik ve beraberliği açısından bu tarz etkinliklerin önemli olduğunu ifade eden Karaca partimiz ülkemizin birliği ve beraberliği açısından Büyük Birlik Partisi bir zaruret haline gelmiştir. Biz bu birlik ve beraberliği önce partimizde sonra ülkemizde sağlayacağız dedi.

ÜSTÜNÜZDE BÜTÜN BAKIŞLAR 
TARİH SİZİ ELBET BİR GÜN ALKIŞLAR

Büyük Birlik Partisi demek Birlik Demek Beraberlik Demek, Büyük Birlik Partisi Demek Kan Bağı Olmasa da Kardeşlik Demek Gönülden Gönüle Giden Yol Demek,
Büyük İftarımızda Büyük Birlik ve Beraberliğimizin Pekişmesi için Başta Bizleri Yalnız Bırakmayan BBP Sivas İl Başkanı Sn. Ahmet POLAT, BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Sn. Osman KÖSEDAĞI,  BBP Sivas Kadın Kolları Başkanı Sn. Selma ŞAHİN Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Sn. Ali KARACA, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Sn. Kemal DEMETÇİÇEK, Alperen Ocakları Sivas İl Başkanı Sn. Zeki KAYA,  Sosyal Güvenlik ve Eğitim Vakfı Sivas İl Başkanı Sn. Orhan DEMİROK ve Büyük Sivas Taraftarına, Bizleri Büyük Birlikteliğimizde Yalnız Bırakmayan Bütün Dava Arkadaşlarımıza ve Sivas Halkına Teşekkür Ederiz.