Cevizci yerel kanala yaptığı röportajda “İddia ediyorum Cumhurbaşkanımız arkamızda olmasa hanımlarımız bile bize oy vermez, Ak Parti olmazsa kim gelirse gelsin Banaz’a Bir tane bile çivi çakamayacaktır” sözleri tepki topladı.

BANAZ’DA SÖYLEM SAVAŞLARI BAŞLADI

Tarhana Festivaline Ulaşım Ücretsiz Olacak Tarhana Festivaline Ulaşım Ücretsiz Olacak

Ak Parti adayı Mehmet cevizci gündeme bomba gibi düşecek söylemlerde bulundu. Ak Parti olmazsa kim gelirse gelsin Banaz’a bir tane bile çivi çakamayacaktır, diyen Cevizci’nin sözleri adaylar tarafından tepki topladı. 31 Mart yerel seçimlerine yaklaşırken seçimin en kritik ilçesi Banaz. Mevcut belediye başkanı Arpacının Ak Parti tarafından aday gösterilmemesinden dolayı Arpacının bağımsız aday olarak meydanlara çıkması Banaz’da dengeleri değiştirdi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ OLMASA HANIMLARIMIZ BİLE BİZE OY VERMEZ”

Zafer Arpacı Seçim koordinasyon merkezi açılışında yaptığı konuşmada Ak Partide bulunan iki kişi tarafından ihanete uğradığını açık açık beyan etmişti.

Bunun üzerine Uşak’ta bir yerel televizyon kanalına açıklamalarda bulunan Ak Partinin adayı olarak gösterilen Mehmet cevizci çok iddialı ve çok çarpıcı bir açıklamada bulundu. “Zafer Arpacının bağımsız çıkması bizi etkilemez biz Ahmet Mehmet partisi değiliz, Biz dava Partisiyiz, bizim partimizde ben yok biz vardır. Cumhurbaşkanımız olmazsa hanımlarımız bile bize oy vermez” dedi.

CEVİZCİYE BİR TEPKİDE DURMUŞ YILMAZ’DAN

Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, sosyal medya hesabından Cevizciye tepki gösterdi.

Yılmaz; “CB’nın tehditleri ortadayken şaşırdık mı? Hayır. Bir yurttaş olarak utanç duymamak elde değil. Kişi; soru soran, itiraz eden, hesap soran, özgür bir birey olmadığını kabulleniyor Yorulmayın, bu kadar masrafa da gerek yok, belgenizi alın oturun. Ama demokrasi galip gelecek” ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Alperen CİNCİ