14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için listesiyle Uşak’ta ön plana çıkan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları, sahada seçmenleriyle buluşuyor. Uşak’ta Selendililer Derneği ve Eşme’de esnaflarla buluşan MHP Milletvekili Adayı Ayhan Kınden, “Türkiye Yüzyılının devamı için bir kader seçimi” olduğunu belirtti.

Uşak merkezinde ve ilçelerinde hızla çalışmalara başlayan MHP Milletvekili adayları hafta başından itibaren Eşme'de esnaf ziyareti, Ünalan Mahallesinde kurulan Salı pazarında ve Selendililer Derneği'nde vatandaşlarla buluştu. Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı, aday listesinde yer alan isimlerle vatandaştan büyük ilgi topluyor.

“TÜRKİYE YÜZYILININ DEVAMI İÇİN BİR KADER SEÇİMİ”

Türkiye yüzyılının devamı için bir kader seçimi olduğunu Eşme’de vatandaşlara belirten MHP Uşak 1.Sıra Milletvekili Adayı Ayhan Kınden, “ Bundan 100 yıl önce bu topraklarda çaktığımız kıvılcım ateş oldu ve Türk’ün haklı davasının zaferiyle sonuçlandı. Şimdi buradan sizinle birlikte tekrar yakacağımız kutlu meşale Cumhur ittifakının zaferiyle sonuçlanacak ve yine kazanan Türk milleti, büyük Türkiye olacaktır” dedi.

“SELENDİLİ BİR KİŞİ BANAZLI VEYA EŞMELİ BİRİSİNDEN FARKSIZDIR”

Selendili ve Uşaklı vatandaşların yıllardır iç içe olduğunun altını çizen Kınden, “Yıllar yılı Selendi ile Uşak daima iç içe olmuştur. Bir Uşaklı için Selendili birisi Banazlı, Sivaslılı, Eşmeli birisinden farksızdır.  Tarihin bir cilvesi sonucu Uşak’a 70 kilometrelik Selendi, Manisa’ya bağlanmış gönüllerimizin birlikte olduğu kardeşlerimizle beşeri sınırlar aramıza girmiştir.  Ben size söz veriyorum. Sizin her türlü talebiniz benim için bir Uşaklının isteklerinden farksızdır. Ben istiyorum ki gönüldaşlığımız sınırları açsın. Bunu birlikte yapabiliriz" dedi.