Avukat Özge TEKİN yaklaşan yerel seçimler öncesinde Parti değiştirdi. Avukat Özge Tekin'in ofisinde gerçekleşen rozet takma töreninde Milletvekili İsmail Güneş hazır bulundu.Ak Partiye geçiş rozetini takan İsmail GÜNEŞ mutluğunu sosyal medyadan duyurdu.

Son günlerde İYİ Partide Eski ilçe başkanı Hakan Savaşla birlikte kalabalık bir grupta istifa etmişti.Hakan Savaş ve yanındaki kalabalık ekibin halen siyasi olarak destekleyecekleri parti bilinmezken,Yerel seçimlere güçlü girmeyi planlayan Cumhuriyet Halk Partisinde kulislerde Özkan YALIM başta olmak üzere Mimar Çağlar Samancı ve Uşak Üniversitesinden Prof.Dr.Barış METİN'in ismi konuşuluyor.

Ak Parti Kulislerinden gelen bilgilere göre Merkez İlçe Başkanı Mehmet BAYER,Mevcut Belediye Başkanı Mehmet Çakın,İl Eski Başkanı Basri YILDIRIM ve Belediye eski Başkanı Nurulah CAHAN'ın aday adayı olacakları konuşuluyor.

Miliyetçi Hareket Partisinde Avukat Harun GÜVENÇ ve Muhterem KURUÇAY ismi konuşulurken,İYİ Partide ise Harita Mühendisi Selçuk TOKER'in ismi adaylıkta öne çıkıyor.