Özkan Yalım ile Milletvekili olduğu dönemde sık sık bir araya gelerek istişareler yaptıklarını ifade eden Ekrem İmamoğlu Yalım’ın belediye başkanlığını çok iyi şekilde yapacağını ve Uşak’ı kalkındıracağını ve Yalım’a çok İnandıklarını belitti. Uşak’ın kendisi için özel bir yere sahip olduğunu ve Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası sürecinde geldikleri Uşak’ı asla unutmadığını ve unutmayacağını ifade etti.

Uşak’a İstanbul Modeli

Uşak’ı Özkan Yalım’ın kazanacağına emin olduğunu belirten Ekrem İmamoğlu seçim sürecinden sonra birlikte çalışacaklarını Uşak’a İstanbul modelini uygulayacaklarını ifade etti. İmamoğlu; ’İstanbul'dan Uşağa sevgiler, selamlar, saygılar, o güzel insanlarını hiçbir zaman unutmayacağım unutamam da, çünkü müthiş bir enerjiyle birlikte olmuştuk. Özkan Yalım’la Milletvekiliği döneminde birlikte çok çalıştık. Özkan Bey bizim Uşak'taki çok değerli bir elçimiz, Belediye Başkanı adayımız, yerel yönetim sürecinde çok sıkı işbirliği yapacağımızı iyi biliyorum. Çünkü milletvekili iken de biz süreçleri hep konuşurduk. Uşağı konuşurduk, İstanbul'u konuşurduk, iş dünyasını konuşurduk, emekçiyi konuşurduk ve verimli işbirliği konusuna çok inandığım milletvekillerimizden birisiydi dedi.  

Özkan Yalım’ın Bilgi ve Birikimi Uşak’ı En Üst Seviyelere Çıkaracak

Özkan Yalım’ın bilgi ve birikimiyle Uşak’ı en üst seviyelere getireceğine inandığını ifade eden Ekrem İmamoğlu Özkan Yalım’la çok iyi işbirliği içerisinde çalışacaklarını ifade etti. İmamoğlu Şimdi Uşak'la ilgili hayallerin hayata geçirmek oradaki insanları daha mutlu çocuğundan gencine emeklisinden, yaş almışına, kadınlarından herkese çok güzel işleri başaracağına yürekten inanıyorum. İstanbul'da hangi bilgi birikimimiz var ise bunu Özkan başkanımla paylaşan ve önümüzdeki dönemde İstanbul'daki modeli buradaki o başarılı süreci Uşak'la eşleştirmeyi elbette en üst seviyede yapacağımıza inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum dedi.

Özkan Yalım yaptığı açıklama da Ekrem İmamoğlu’nun Uşak’a ve Uşaklıya özel ilgi duyduğunu bu ilgi ve sevgiyle Uşak için her şeyi yapmaya hazır olduğunu ifade ettiğini belirterek Ekrem Başkanımla çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum dedi.

İl Başkanı Sevinç Yazgan’ın “Seçime Gölge Düşürdü” iddiası İl Başkanı Sevinç Yazgan’ın “Seçime Gölge Düşürdü” iddiası

Editör: Mehmet Alperen CİNCİ