CHP İl Başkanı Sevinç Yazgan Uşak Belediye Başkanı Adayı Özkan Yalım Kadın Kuaförler ve Güzellik Merkezi işletmecileriyle bir araya geldi.Sevinç Yazgan yaptığı açıklamada; ''31 mart yerel seçimleri yaklaştı. Şimdi yeniden bir seçim var.Bu seçim Uşak için çok çok önemli.Türkiye içinde öyle ama bizim için ayrı bir önem taşıyor. Uşak'ta neden önemli? Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliği, sosyal belediyeciliktir.31 mart'ta da sosyal belediyeciliği hep birlikte sizlerin sayesinde Uşak'a kazandıracağız, çok uzun zamandır katılımcı ve şeffaflıktan uzak Belediyecilik yapılan Uşak'ta da halkımıza mutluluğu yaşatacağız.

Sosyal Belediyecilik derken ne demek istiyoruz? Belediyenin gelirini Belediye'nin hizmetini sizlerle yani halkımızla paylaşmak istiyoruz. 
Afyon'un gelişme sürecini Kütahya'nın gelişme sürecini Denizli'nin  gelişme sürecini hepiniz izliyorsunuzdur ama ne yazık ki Uşak olduğu yerde sayıyor. Ne yazık ki Uşak katma değeri en yüksek illerden biri olmasına rağmen Ege bölgesinde gelişmişlik açısından kötü havasından kurtulamıyor. Uşak'ta İsmetpaşa caddesini yapıp yapıp yıkarak.
Şehir olunmuyor arkadaşlar Belediyecilik bu değildiir.Bir şeyler katmak gerekiyor. En basitinden bunu söylemek bile bana zul geliyor. Bir otobüs terminalimiz bile yok maalesef.
Buraya otobüs terminali diyemiyorum,kusura bakmayın, tuvaletini bile kullanamıyoruz.31 Mart 2024 milat olsun Uşak'ta yıllardır yapılamayan tüm hizmetler Özkan Yalım Başkanımızla yapılsın istiyoruz.Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyor,siz kıytmetli esnaf hemşehrilerimizdende destek istiyoruz.''dedi.

Özel: Cumhurbaşkanı Adayı Olmak Gibi Bir Hedefim Yok Özel: Cumhurbaşkanı Adayı Olmak Gibi Bir Hedefim Yok

kuaförler

Editör: Mehmet Alperen CİNCİ