Yerel seçimler de son viraja girilirken seçimlerin Flaşh Partisi MHP ye karşı yapılan operasyon dikkat çekti. Şimdiye kadar yapılan bütün seçimlerde %10 un altında oy almayan Milliyetçi Hareket Partisi son 20 yılda da iki defa belediye başkanlığı seçimlerini kazanmış ve yaptıkları seçim çalışmasıyla seçimlerin iddialı partilerinden biri haline gelmişken yayınlanan bir ankette Milliyetçi Hareket Partisinin tahmin oranlarının dahi verilmemesi diğer partiler tarafından Milliyetçi Hareket Partisine yönelik algı operasyonlarının yapılmaya başlandığını gösteriyor. 
Özellikle son zamanda sergilemiş oldukları başarılı çalışmalar ile seçmen tarafından ilgi gören Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak bu algı çalışması yapanlara şöyle seslendi.

ACIYORUZ HALİNE 


Biz temiz siyaset dedikçe, centilmence hareket edelim dedikçe,
Sahada göremedikleri ilgiyi masa başında yaptırmış oldukları anketlerde arayanlar yazık size…
Vatandaşımız dan teveccüh göremedikçe yalana, hileye, çirkinliğe yanaşanlar yazık size
Cadde de sokakta ilgi göremeyip yalan yanlış  rakamlarla ilişki kuramaya çalışanlar yazık sizlere 
Milliyetçi Hareket Partisini yok saymak güneşi balçıkla sıvamak gibidir. Milliyetçi Hareket Partisine ve şahsıma karşı her geçen gün artan ilgi ve teveccühün sizleri korkutacağını biliyorduk ama bu kadar çirkinleşeceğinizi tahmin etmiyorduk.
Milliyetçi Hareket Partisini, partimize gönül vermiş hemşerilerimizi, partimiz de ve  şahsımız da umudu arayan kardeşlerimi ve bizleri destekleyen on binlerce hemşerimizi yok saymak en basit tabir ile korkaklıktır. Milliyetçi Hareket Partisi rakamlardan büyüktür.
Bizim vaktimiz değerlidir. Sizlerle ve sizin gibi korkaklarla uğraşacak vaktimiz olmadığından dolayı uzun uzun yazmak yerinde meseleyi özetlemeyi tercih ediyoruz.
Çünkü Vaktimiz Değerlidir.
Çünkü Memleket için Millet İçin Uşak İçin sadece çalışmak yetmez 
Çok Çalışmak Gerek