Özkan Yalım Ssoyal Medya Üzerinden Yaptığı Açıklamada:''Bununla ilgili olarak; Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, hastaların muayene, tetkik, teşhis ve tedavi uygulamalarında meydana gelen yetersizlikler, randevu alınamaması ve çok ileri tarihe randevu verilmesinin asıl sebebi doktor eksikliğidir. Uşak'a civar illerin ilçelerinden fazla sayıda hasta gelmesi sebebiyle hastanenin doktor sayılarının yetersiz kalması, sık sık hastane enfeksiyonuna rastlanılması nedeniyle ölüm sayılarının artması başlıca sorunlarıdır. Hastanede meydana gelen aksaklık ve noksaksanlıkların tespiti ile gerekli tedbirlerin alınabilmesi ve mağduriyetlerin önlenebilmesi amacıyla SağlıkBakanlığı gerekli işlemleri biran önce başlatmalıdır. 

İnsanlar göz göre göre hayatlarını kaybediyorlar. Parası olan hastalar diğer illere gidiyorlar veya özel hastanelere gidiyorlar. 
Paylaştığım görseller dün Uşak Egitim Araştırma Hastanesi Acil Servis'inde çekilmiştir. Sabahın erken saatlerinde olmasına karşın geceden beri tedavi olmak için bekleyenler var! Yaşanan grip salginin boyutu ve korkunç seviyelere ulaşmış durumdadır.

Emekli Maaş Farkları Ne Zaman Ödenecek Emekli Maaş Farkları Ne Zaman Ödenecek

Hastane maalesef her gün bu şekilde ayrıca hastanenin acil girişinde bulunan sıcak-soğuk klimalari çalışmıyor. Hava sıcakken içeride hastalar yanıyor. Havalar soğuk olduğunda hastalar üşüyorlar. Ayrıca havalandırma sağlıklı çalışmadığı için hastalar birbirlerine hastalık bulaştırıyorlar.  Olan hastalara ve onlara refakatçi olan yakınlarına oluyor. Sağlıklı giden refskatçı hasta olup hastahaneden çıkıyor. Uşak gibi bir ilde maalesef acilde tek doktor var! Bu kadar hasta sıra bekliyor. 
Birde bu bekleyenlerin yanına 
Yaralanması trafik kazası geçiren vatandaşlar geldiğinde işlerin daha karışık hale geldiği durumlar ortaya çıkıyor. Hastanede hemen tedavi edilmediği için hayatını kaybeden, sakat kalan masumların sayını bilen yok!   Acildeki görev yapan doktor kişisel ihtiyaçları için dahi acilen ayrılamıyor! Gerekli tedbirlerin ivedilikle alınması lazım. Lütfen Uşak'ta yükselen bu sorunun feryatları duyun ve çözümünü bulun! Hastanemizde maalesef doktor olmayan servisler var!''dedi

Editör: Mehmet Alperen CİNCİ