Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak İl Binası önü, İsmet Paşa Caddesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasına, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu,  Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan, belde ve ilçe belediye başkan adayları  ile çok sayıda partili katıldı.

Halk buluşmasında çarpıcı konulara ve Uşak’ın sorunlarına değinen Özgür Özel şunları söyledi;

Özel, “Her ilde sorunlar olabilir ama Uşak’ın sorunları olabilecek gibi değil ilklerin şehri olan Uşakta devlet hastanesi nasıl olmaz, hastane yapacağız dediler olandan da oldu Uşak şuan eğitim araştırma hastanesi var sadece. Zamanın Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım 3,5 yılda bitireceğim dediği çevre yolu 11 yıl oldu sadece %65’ini kullanıma açtılar, Uşak’ın havalimanını yok ettiler, Uşak’ın Cumhuriyetten olan bütün kazanımları teker teker elden gidiyor, biz Uşak’ın hakkını sonuna kadar savunacağız.”

“UŞAK BELEDİYESİ VE ANKARA BELEDİYESİ KARDEŞ BELEDİYE OLACAK”

Özel, “Sevgili Uşaklılar Ankara’dan Mansur Başkandan size müjde getirdim Özkan Yalımı başkan olursa kardeş belediyecilik projesiyle Uşak ile Ankara kardeş belediye olacaktır. 31 Mart günü sizden zafer bekliyoruz sizden Uşak belediyesini istiyoruz.”

“TÜRKİYE’DE EN BÜYÜK YANGIN EMEKLİLERDE”

Türkiye’de en büyük yangın emeklilerde, Erdoğan göreve ilk geldiğinde en düşük emekli maaşı askeri ücretin 1,5 katıydı, şuan en düşük emekli maaşı asgari ücretin aşağısında eğer bu düzen bozulmasıydı en düşük emekli maaşı 26 bin TL olacaktı. Erdoğan emekliye zam denince para yok diyor ama İliç’teki maden şirketinin 222 milyon TL vergi borcunu silmeyi biliyor.”     

“ESKİ DOSTTAN DÜŞMAN OLMAZ”

“Bizde eski dosttan düşman olmaz, dün birlikte olduklarımıza kötü söz söylemeyiz. Eski ittifak ortaklarımızı hain ilan etmeyiz, Erdoğan eski ittifak ortağı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’a geçtiğimiz günlerde ip cambazı dedi. İttifaktayken ondan kıymetlisi yokken ittifak bozulduktan sonra da hain ilan ederler” ifadelerini kullandı.