4 partiden kulislerde pek çok isim konuşulurken Uşak’ta Milliyetçi Hareket Partisinden iş insanı Muhterem Kuruçay’ın aday adayı olacağı öne sürüldü.

Yerel seçimlere yaklaşık 7 ay kala partilerde kulisler hareketlenmeye başladı. Yakından takip edilen aday adaylığı süreçlerinde birçok ünlü isimlerin farklı partilerden aday adayı olacağı gündemde yerini koruyor. Son olarak hareketli geçen kulislerde iş insanı aynı zamanda MHP eski Uşak İl Başkanı Muhterem Kuruçay’ın MHP’den aday adayı olacağı konuşuluyor.

Muhterem Kuruçay kimdir ?

1978 yılında Uşak'ın Sivaslı ilçesi Ağaçbeyli köyünde doğdu. İlk ve orta eğitimini Ağaçbeyli köyünde tamamladı. Uşak Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü'nden 1994 yılında mezun oldu. Özel sektörde bir süre elektrik teknisyeni olarak çalışan Kuruçay, daha sonra hizmet sektöründe faaliyet gösteren bir firma kurdu. Şu anda yenilenebilir enerji ve eğitim sektöründe faaliyet gösteren şirketleri bulunmaktadır. MHP'de Uşak merkez ilçe başkanlığı ve Uşak il başkanlığı görevlerini yapan Kuruçay, 27.Dönem MHP Uşak 1.Sıra Milletvekili adayı oldu. Kuruçay, evli ve iki çocuk babası, İngilizce biliyor. (UCH)