Büyük Birlik Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci, Proje Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirdi. “Uşak nerede sorusunu başkan olduğumda bitireceğimdedi.

BBP Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, basın mensuplarının katılımıyla düzenlenen kahvaltı organizasyonunda proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ali Karaca, BBP Uşak İl Başkanı Erhan Şahin ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Uşak'ta ticaret işi yapan ve 3 bin kişiye istihdam sağlayan kahveci aslen Sivaslıdır.

Mehmet Kahveci'nin konuşmalarında, "64 projem var ve bu projeleri, 20 yıldır Uşak'ta gözlemlediğim eksiklerden yola çıkarak oluşturdum. Öncelikli projelerimiz arasında otogar ve hastane yer almakta. Gençlere meslek kazandırarak destek olacağız, ev hanımlarına el işi ile uğraşma imkanı sağlayacak ve çalışmak isteyenlere destek sunacağız. Belediye başkanlığımız süresince, Uşak'ta basın için kurumsal kanal oluşturmak adına gerekli adımları atacağız. Uşakspor, bizim için önemli bir değerdir ve bu kulübü destekleyerek daha iyi yerlere getireceğiz. Ayrıca, yatırım amaçlı ev alan ancak boş bırakan ev sahipleriyle anlaşarak konut eksikliğini önleyeceğiz, Uşak nerede sorusunu başkan olduğumda bitireceğimcümlelerini kullandı.

Mehmet Kahveci, projeleriyle Uşak'ı daha yaşanabilir ve kalkınmış bir kent haline getirme taahhüdünde bulundu.