Uşak’ta Şehir İçi Ulaşımda Yeni Dönem Uşak’ta Şehir İçi Ulaşımda Yeni Dönem

Uşak Kula arasında Gediz Nehri viyadüğünde Pazar sabahı saat 08:30’da feci bir kaza meydana gelmişti.Kazada Çağlar Uzun kontrolündeki araç hakimiyetini kaybederek Gediz Nehrine uçmuş, Çağlar Uzun Annesi Gülşen Uzun ve Çağlar Uzun’un iş arkadaşı Naci Şen hayatını kaybetmişti.

Kazadan bir hafta önce aynı yerde yaşanan ve tır sürücüsünün öldüğü kazada tırın kaza esnasında viyadük bariyerlerini kopardığı ve aynı kopuk bariyerlerin boşluğundan kaza yapan aracın uçtuğunu bilgi edinmiştik. 
Edindiğimiz bilgileri güçlendirir bir görüntüye daha ulaştık. Kazanın hemen sonrası daha sağlık ekipleri olaya müdehale etmeden,Milli Park tarafındaki bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde tır kazası sonrası kayda değer bir önlem alınmadığı ve sonrasında 3 cana mal olan kazanın gerçekleşmesi kazada ihmal ihtimalini güçlendirdi.
Edindiğimiz bilgilere göre hala bariyerlerin yeniden montajlanmadığı ışıklı dubalarla geçici bir önem alınmaya çalışıldığı fakat başka bir aracın aynı şekilde sürüklenmesi halinde yeni bir facianın kaçınılmaz olacağı şimdiden kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Editör: Mehmet Alperen CİNCİ