Selendililer Derneği Başkanı Ramazan Dumlupınar, her siyasi partiye eşit mesafede yaklaştıklarını ifade ederek, "Bizim ülkümüz vatan, bayrak, Türkiye'dir" dedi.

Geçtiğimiz günlerde bir siyasi partinin ziyaretinin ardından algı çalışması yapılmak istendiği ve Selendililerin o siyasi partiyi desteklediği ile ilgili haberler çıkması üzerine Uşak Selendiler Derneği Başkanı Ramazan Dumlupınar sert tepki gösterdi.

"Bizim ülkümüz Vatan,Bayrak, Türkiye'dir"

Algı çalışmasına ilişkin Uşak Selendililer Derneğinin her siyasi partiye eşit yaklaşıldığını ifade eden Dumlupınar, "Son olarak derneğimizi ziyaret eden bir siyasi partinin  bazı basın organlarında Selendililerin bir siyasi partiye kanalize olduğu ile ilgili açıklamalar gördük. Bizim böyle bir şansımız yok böyle bir niyetimizde yok asla. Bütün siyasi partilere aynı mesafede eşitiz. Herkesin başımızın üstünde yeri vardır. Bizim ülkümüz belli, bizim ülkümüz vatan, bayrak, Türkiye'dir. Bunlar olmazsa olmazlarımızdır. Bunlar olmazsa biz yörüklerin yaşamasının anlamı yok zaten. Bzi vatan ve millet olduktan sonra her desteğe varız" dedi.