Her seçim öncesi bu benim son seçimim diyen İYİ Parti Uşak Belediye başkan adayı Muhammet Gür “Bu benim son seçimim kazanamadığım takdirde bir daha aday olmayacağım” dedi.

GÜR’HER SECİM ÖNCESİ “BİR DAHA ADAY OLMAYACAĞIM”

Gür, 2019 yerel seçimlerinde, 2023 genel seçimlerinde ve 2024 yerel seçimlerinde “Bir daha aday olmayacağım” cümlesini her seçim öncesi alışkanlık haline getirdi.

Muhammet Gür, 14 Mayıs milletvekilliği seçiminde sorulan "yerel seçimlerde tekrar aday olmayı düşünüyor musunuz" sorusuna "Bu benim için son seçimdi" demişti.

2019 Belediye seçimlerinde İYİ Parti'den aday olarak seçimi kaybeden Muhammet Gür, aynı senaryoyu 14 Mayıs genel seçimlerinde de yaşadı, 2024 yerel seçimlerinde de sözünü yineledi.

14 Mayıs Genel Seçim sonuçlarına itiraz eden İYİ Parti Uşak İl Başkanlığı, basın toplantısı düzenleyerek itiraz ettiği sandıkları açıklamıştı. Bu toplantıda Muhammet Gür’e yöneltilen tekrar aday olacakmısınız sorusuna, "Benim için son siyasi seçim, kendim için söylüyorum. Partimin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim" demişti.

2024 yerel seçimlerinde Muhammet Gür’e tekrar bu soru soruldu ve yine alınan cevap “Bu benim son seçimim kazanamadığım takdirde bir daha aday olmayacağım” dedi.