Yeni hizmet binalarında hizmet vermeye başlayan Ella Çikolata, İlk günden itibaren Belediyenin adaletsiz tutumundan ve apartman sakinlerinin çıkardıkları söylentilerden dolayı eski hizmet binalarında faaliyetlerine devam edeceklerini açıkladı.

YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE
'' Değerli misafirlerimize saygıyla,

Bir süre önce büyük bir heyecanla sizlere Elif Apartmanı’nın alt katında hizmet vermeye başlamıştık. Fakat üzülerek belirtmek isteriz ki, belediyenin adaletsiz tutumu ve apartman sakinlerinin çıkardığı söylentilerle yeni yerimizin açılışını yaptığımız günden bu yana başa çıkmaya çalışıyoruz.

Bu söylentilerden sonuncusu ise “Kolon-kiriş kesildi” iddiaları…Şubat ayında geçirdiğimiz büyük felaketin etkilerini derinden hissetmeye devam ederken, gerçeğe aykırı bu iddiayı asla kabul etmeyeceğimizi, iş yerimizin denetim ve kontrole her daim açık olduğunu belirtmek istiyoruz.

Ella Çikolata olarak ve öncesinde farklı alanlarda sürdürdüğümüz faaliyetlerimizde herkesin yaşam alanına saygı göstererek, onurlu bir iş yaşamını benimsedik. Konu hakkındaki hassasiyetimizi sizlerle paylaşmak istedik.

Bu doğrultuda, hukuki süreç devam ederken, misafirlerimize eski yerimizde hizmet vermeye devam edeceğimizi duyurmak isteriz. ''

Geçtiğimiz aylarda Atapark civarında faaliyet gösteren birçok işletmelere de belediye tarafından buna benzer imar cezaları kesildiği öğrenildi.