Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Mustafa Akdemir, Kübra Karadeniz, Aleyna Çiçekçioğlu ve Büşranur Çelik  Halkla İlişkiler ve Kampanya dersi, kültürel etkinlikler kapsamında 13 Mayıs Pazartesi günü Çevreköy İlkögretim Okulu öğrencilerini kültür ve sanat etkinlikleri ile buluşturdu.

YÜZ BOYAMA ETKİNLİĞİ İLE DOYASIYA EĞLENDİLER

Uluslararası Uşak Tarhana Festivali Başlıyor Uluslararası Uşak Tarhana Festivali Başlıyor

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen  "Bu Masal Bizim" adlı tiyatro oyunu ve ardından gerçekleşen palyaço ile yüz boyama etkinliği sayesinde öğrenciler keyifli zaman geçirdi.

Bu etkinlikte Çevreköy İlkokulu öğrencilerinin üniversite ortamını tanıyıp çeşitli kültürel etkinliklere katılarak yeni deneyimler kazanmaları, aynı zamanda karşılıklı iletişimi güçlendirmelerine önem verildi. 

OKUL KÜTÜPHANESİNİ ZENGİNLEŞTİRECEKLER

Halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümü öğrencileri Mustafa Akdemir, Kübra Karadeniz, Büşranur Çelik ve Aleyna Çiçekçioğlu yaptıkları açıklama da Çevreköy İlkokulunda 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü sanat panosu etkinliği ile kampanyaya devam edeceklerini ve akabinde 3 Haziran 2024 Pazartesi günü ise kütüphane zenginleştirme etkinlikliği ile kampanyanın son bulacağını ifade ettiler.

Editör: Mehmet Alperen CİNCİ