Yürüyüşe Cumhuriyet Halk Partisi Banaz Belediye Başkanı Etem Erdem, İlçe Başkanı Erdoğan Atasoy, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yaman, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte binlerce vatandaş katıldı.

Banaz Kültür Parkı önünde toplanan kalabalık, ellerinde Türk Bayraklarıyla Banaz'ı baştan sona yürüdü. İlçe, coşkulu bir atmosfer içinde Etem Erdem'e olan desteğini gösterdi. Katılımcılar, Banaz'ın geleceğine dair umut dolu mesajlar verirken, birlik ve beraberlik içinde olduklarını vurguladılar.

Yürüyüş sırasında vatandaşlar, Etem Erdem'e ve Cumhuriyet Halk Partisi ekibine büyük sevgi ve destek gösterilerinde bulundular. Ellerinde Türk Bayraklarıyla bir araya gelen Banazlılar, adaylarına olan güvenlerini ve Banaz'ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirme kararlılıklarını açıkça ortaya koydular.

Kalabalık, yürüyüş boyunca sık sık "Banaz'ın Başkanı Hepimizin Başkanı" sloganını attı. Bu slogan, Banazlıların birlik ve beraberlik içinde adaylarına sahip çıktıklarının ve Erdem'e olan güvenlerinin bir ifadesi olarak dikkat çekti.

Etem Erdem, yürüyüş sonrasında yaptığı açıklamada, Banaz halkının gösterdiği bu büyük destekten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Banaz'ı daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Banaz'da gerçekleşen bu coşkulu seçim yürüyüşü, Etem Erdem'in Banaz halkı tarafından ne kadar sevildiğini ve desteklendiğini bir kez daha ortaya koydu. Katılımın bu denli yüksek olması, Erdem'in seçimi şimdiden kazandığını gösteriyor. Yerel seçimde sona doğru yaklaşırken, Banazlıların birlik ve beraberlik içinde Etem Erdem’e sahip çıkması, ilçenin geleceği adına umut vaat ediyor.

Bha Manşet Görsel (8)

Bha Manşet Görsel (10)

Bha Manşet Görsel (9)

Bha Manşet Görsel (7)

Bha Manşet Görsel (6)

Bha Manşet Görsel (5)

Bha Manşet Görsel (4)

Bha Manşet Görsel (3)

Bha Manşet Görsel (2)

Bha Manşet Görsel (1)

Bha Manşet Görsel