Selamlar herkese bugün konuşacağımız burç uyumu kova erkeği ve balık kadını uyumu olacak. 
Balık kadını ve kova erkeği dışarıdan bakıldığında uyumsuz bir ikili olarak düşünülebilir. Baskı dengesi kova erkeğinde olduğu için bu önyargı çok normaldir ancak kova erkeği balık kadının duygusallığına tutulur. 
Kova erkeği nasıl bir karaktere sahiptir?
Kova erkeği kendisini soyutlamayı seven, asosyalliğe daha yatkın bir karaktere sahiptir. Aşırı özgürlükçü düşüncesi genelde ilişkilerinde büyük probleme yol açar. Partnerinden onu özgür bırakmasını ister ama kendisi kıskançlıklarından geri kalmaz. Kova erkeğiyle anlaşmak bir balık burcu için zor olabilir. Duygusal bir burç olmamasına rağmen kova erkeği merhametlidir. Bazı kararlarında duygusal düşünebilir. 
Balık kadını nasıl bir karaktere sahiptir?
Balık kadını herkesin bildiği üzere çok duygusal ve hassas bir burçtur. Bu hassaslığı güçsüzlük olarak algılamayın çünkü; balık kadını oldukça güçlüdür. Güçlü hisleri ve olgun karakteriyle duygusallıkla kararlar verse de ayakları üzerinde dimdik durabilir. Balık kadını kıskanç bir karakterdir, partnerinin gözü ondan başka birini görmesin ister. 
Balık kadını ve kova erkeğinin ilişkisi
Balık kadını yaslanacak bir omuz ararken kova erkeği de yaslanacak bir omuz arar. Doğru iletişimi yakalayan kova erkeği ve balık kadını, tüm zorluklara birlikte göğüs gerebilirler. Ancak arada iletişimsizlik ve bencillik ön plana çıkarsa kova erkeği bu durumdan sıkılacaktır. Kova erkeğinin özgürlüğe düşkünlüğü balık kadınının kıskançlığına iyi gelmeyebilir. Oldukça samimi ve içten olan balık kadını, partnerinin arkadaş çevresi tarafından çok sevilecek; kova erkeğinin hayatının kadını olduğunu ispatlayacaktır. 
Kova erkeği balık kadınında en çok neyi sever?
Kova erkeği soğuk ve duygusuz bir karakter gibi görünebilir ancak, oldukça duygusaldır. Balık kadınının bu kadar ince ve derin düşünmesinden etkilenir. Partnerini kırmaktan korkarak, ince hareketlerle başını döndüren balık kadını, kova erkeğinin kalbini kazanır.
Balık kadını kova erkeğinde en çok neyi sever?
Balık kadını hayatında en çok güvene ve sevilmeye önem veren bir karaktere sahip olduğu için, kova erkeğinin ona sağladığı güven ve gerçek sevilme duygusu partnerine aşkla bağlanmasını sağlar. Fark edilebilir bir yakışıklılığa, enerjiye sahip kova erkeği; balık kadının hayallerini süsleyen bir prense dönüşür.