Cumhuriyet Halk Partisi’nde mahalli idareler  seçimleri aday adaylık başvuru süresi 5 Aralık Salı günü sona erdi. Genel merkeze ulaşan duruma göre aday olmak için aralarında mevcut belediye başkanları ile eski milletvekillerinin de olduğu 15 bin 464 kişi başvurdu.

Adaylar için  Parti Meclisi karar verecek

Uşak İlk Belediye Meclis Toplantısı Bugün Gerçekleştiriliyor Uşak İlk Belediye Meclis Toplantısı Bugün Gerçekleştiriliyor

Adayların belirlenmesi konusunda yetki CHP Parti Meclisinde. Önceki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını duyurduğu ve büyükşehirlerin adayları da resmen kesinleşmedi.

Uşak Aday Adayları Parti Tabanında Memnuniyetle Karşılandı

Önceki dönem Milletvekili Özkan Yalım Partinin en popüler ve en güçlü aday adayı konumunu korurken, Tema Uşak İl temsilcisi Prof.Dr Barış Metin,Mimarlar Odası Başkanı Çağlar Samanacı,Doktor Ali Ercan'ında aday adaylığı parti tabanında büyük sevinç yarattı.

Özkan Yalım 2000 kişilik salonda Aday Adaylığı Tanıtımı yapacak

3 dönem Milletvekilliği yapan Özkan Yalım'da önümüzdeki Cumartesi (16 Aralık 2023) günü saat 15:00'da Aday Adaylığı konuşması yapmak ve  projelerini tanıtmak için Kent Merkezindeki Çağrı Düğün Salonunda Uşak Halkıyla buluşacak.

Editör: Mehmet Alperen CİNCİ