Oğlak erkeği duygusal anlamda en zor burçlardan birisidir. Karşı tarafa duygusal bir bağlılık hissedebilmesi için, kişinin diğerlerinden farklı olduğunu görmesi yeterli olacaktır. İmkansız aşklara daha yatkın olan oğlak erkeği, farklı karşılaşmalara ve fiziksel temasa çok önem verir. Mantıksal bir karakter olmasına rağmen, sevdiği kadın için yapamayacağı fedakarlık yoktur.

Gelelim akrep kadınına, akrep kadını nasıl bir karaktere sahip?

Akrep kadını derinliği çok seven, duygusal bir karaktere sahiptir. Hayatında en çok tutkuya önem verir, ona heyecan ve istek hissettirmeyen hiçbir şeyi yapmaz. Karşıdan tehlikeli görünen akrep kadını, aşkı en doğru yaşayabileceğiniz partnerlerden bir tanesidir çünkü; karşı tarafa aşkla bağlı olduğunda karşısına alamayacağı bir durum yoktur. Karşı taraftan derin bir bağ görmezse ondan uzaklaşır. Hak ettiğini düşündüğü sevgiyi gördüğünde, akrep burcu kadını ondan vazgeçemez.

Bakıldığında oğlak erkeği daha mantıksal yaklaşırken, akrep kadını duygusal bir yaklaşımla partnerine gider. Uyumları zor ve uğraştırıcı olan akrep-oğlak birleşimi, eğer alışma sürecini geçirirse parmakla gösterilecek kadar derin, vazgeçilmez bir aşk olacaktır.

İlişkide oğlak erkeği ve akrep kadını

Durağan şeylerden hoşlanmayan akrep kadını ilişkinin heyecanını arttırmak için kavga çıkarabilir. Oğlak erkeğiyse mantıksal yaklaşımla bu kavga girişimini fırsata çevirerek, sevgisini kanıtlayabilir. Kıskançlığıyla ünlü akrep kadını, partnerini kendisinden bile kıskanabilir. Oldukça çapkın olan oğlak erkeği için bu durum çekilmez ve sinir bozucu olsa da akrep kadınını dizginlemeye çalışır. Gerçek duygusal derinliği yakaladıklarında tüm bu kıskançlık problemleri sorun olmaktan çıkar. Oğlak erkeği ve akrep kadını tüm uyumsuzluklara rağmen, derinlik hissettikleri insanlardan kopamazlar. Toxic ama aşk dolu bir ilişki yaşayabilirler.

Çekim

Oğlak erkeği ve akrep kadının aşkını vazgeçilmez kılan şey aralarındaki çekimdir. Arkadaş ortamında ya da bir mekanda karşılaştıklarında göz göze geldiklerinde içlerinde bir heyecan duyabilirler çünkü; akrep kadının da oğlak erkeğinin de cazibesi ve aurası oldukça güçlüdür. Oğlak erkeği ve akrep kadını gerçek bir çekim yakalarsa, vazgeçilemez bir aşka sahip olurlar.

Oğlak erkeği akrep kadınında neyi sever?

Oğlak erkeği farklılığa zaafı olan bir burçtur. Akrep kadının gizemli havası, ulaşılamaz edası oğlak erkeğini en zayıf yerinden vurur. Akrep kadının anaç tavırları oğlak erkeğinin yüreğini ısıtır ve ona bağlanmasına sebep olur. Akrep kadının çekici görüntüsü de oğlak erkeğinin dikkatini çeker. Oğlak erkekleri yüzeysel bir burç olsa da akrep kadının derin bakışlarından etkilenir.

Akrep kadını oğlak erkeğinde neyi sever?

Zekaya hayran olan akrep kadını oğlak burcunun en çok zekasından etkilenir. Ayakları üzerinde duran, olgun bir erkek figürü akrep kadının dikkatini çeker. Oğlak erkeği akrep kadınını en çok düşünceli davranışlarıyla ve sahiplenmesiyle etkiler. Akrep kadınları güçlü olsa da olgun bir karaktere sahip olan oğlak erkeği tarafından sahiplenilmek ister.