Old Trafford’da oynanacak karşılaşma 3 Ekim (Salı) saat 22.00’de başlayacak.
Mücadele EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

Karşılaşmada Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Ivan Kruzliak düdük çalacak. Kruzliak’ın yardımcılıklarını Branislav Hancko ve Jan Pozor yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Peter Kralovic olacak.

A Grubu ilk maçında Kopenhag’ı konuk eden Galatasaray 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı.

Manchester United ise gruptaki ilk mücadelesinde deplasmanda Alman ekibi Bayern Münih’e 4-3 mağlup olmuştu.

Sarı kırmızılı takımın hedefi deplasmanda zorlu rakibi Manchester United’ı mağlup ederek grupta iddialı bir konuma gelebilmek.

Kazımcan Karataş Forma Giyemeyecek

RAMS Başakşehir ile oynanan lig karşılaşmasında aldığı darbe sonrası sol diz iç yan bağlarında esneme tespit edilen Kazımcan Karataş, Manchester United karşısında forma giyemeyecek.

Aslan 20 maçtır mağlup olmuyor

Galatasaray, son mağlubiyetini Süper Lig’in 2022-23 sezonunun 32. haftasında 3-1 skorla almıştı. Sonrasında ise sarı kırmızılılar geçen sezon çıktığı 6 lig maçını hepsinden galip ayrılırken bu sezon Trendyol Süper Lig’de 7, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde 6 ve grup aşamasında 1 olmak üzere çıktığı 14 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

Altay Bayındır, Galatasaray’a Rakip Olacak

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den Manchester United’a transfer olan Altay Bayındır Eric Ten Hag’ın şans vermesi durumunda ‘Kırmızı Şeytanlar’ın’ formasını ilk kez Galatasaray karşısında giyecek. (BHA)